Tag: 上海后花园BUK

Jardim do Sol House / Hype Studio

first_img Year:  Projects Houses Photographs CopyAbout this officeHype StudioOfficeFollowProductsWoodSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesIpanemaBrazilPublished on March 21, 2018Cite: “Jardim do Sol House / Hype Studio” [Casa Jardim do Sol / Hype Studio] 21 Mar 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StoneShowerhansgroheShowers – Croma SelectDoorsRaynorGarage Door – Advantage SeriesConcreteSika3D Concrete PrintingSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Bre-ClassSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Atelier Zimmerlistrasse OfficeWindowsswissFineLineSliding Windows in Villa LakesideSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Smart CeilingsGlassDip-TechDigital Ceramic Printing in Roofs & CanopiesSound BoothsFrameryMeeting Pod – Framery Q – Flip n’ FoldWall / Ceiling LightsAsaf WeinbroomLighting – Linestra 110 BrassMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?巴西住宅 Jardim do Sol,木材与钢架混搭构建阳光居所 / Hype Studio是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/891090/jardim-do-sol-house-hype-studio Clipboard “COPY” 2017 “COPY” Save this picture!© Marcelo Donadussi+ 52Curated by Pedro Vada Share Jardim do Sol House / Hype Studiocenter_img Manufacturers: thyssenkrupp, Deca, Inotech, La Cava, Monte Grappa, Palimanan, ScheidStructural Engineer:Constsul EngenhariaElectrical And Plumbing Engineer:Filippon EngenhariaHVAC:Sistema EngenhariaLighting Design:Sandra Thomé LuminoténicaLandscape Design:Karol GehlenAuthors:Fernando Balvedi, Jean Grivot, Maurício Santos, Luísa KonzenArchitect In Charge:Fernando BalvediDesign Team:Naiara Forneck, Luis Bonilla, Bruno Carvalho, Gabriel Johansson, Leandro CavalheiroCity:Porto AlegreCountry:BrazilMore SpecsLess SpecsText description provided by the architects. House located in a high-end gated community in the southern district of Porto Alegre, Brazil. The program is divided in three floors for a couple with two children who enjoy having friends over for parties and celebrations.The underground level has technical rooms, staff rooms and parking for 40 cars – in fact, it’s a small museum for the owner’s antique car collection. The ground floor has a huge open space with living and dining rooms, a home office, a home theater and the kitchen. Large sliding doors make it possible to hide or completely open the home theater and the kitchen to the living room. A separate building houses a space for entertainment and parties. The second floor has four en-suite bedrooms.Save this picture!© Marcelo DonadussiSave this picture!© Marcelo DonadussiThe design uses two huge concrete walls on the sides to block the neighbors’ views to the house, granting privacy – same strategy used with for locating the entertainment space in the back of the site. The southern façade has double height glass windows, allowing the entire living room to enjoy beautiful views of Lake Guaíba. The northern façade has shadings and cantilevers that allow the control of direct sunlight – reason why all four bedrooms face the north. In the roof, a steel grid extends above the inner yard, creating the feeling that the house extends itself, mixing outdoor and indoor spaces.Save this picture!© Marcelo DonadussiThe underground level is a concrete box built with a ribbed slab roof that allows large spans. A reflecting pool with a glass bottom allows natural light in – as well as views from the inner yard. The house structure is made of steel with slender pillars, also allowing large free spans. The entire project follows a 190×190 cm grid that is clearly visible in the roof structure throughout the house.Save this picture!© Marcelo DonadussiProject gallerySee allShow lessHerzog & de Meuron Designs “Horizontal Skyscraper” Above Historic Moscow BreweryUnbuilt ProjectBard Media Lab / MB ArchitectureSelected Projects Share Copy•Porto Alegre, Brazil Photographs:  Marcelo Donadussi Manufacturers Brands with products used in this architecture project Architects: Hype Studio Area Area of this architecture project Jardim do Sol House / Hype StudioSave this projectSaveJardim do Sol House / Hype Studio Brazil ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/891090/jardim-do-sol-house-hype-studio Clipboard ArchDaily Area:  2000 m² Year Completion year of this architecture project last_img read more

read more